Over Déli Deluxe

 

Gasten genieten alin een eigentijdse sfeer van Franse specialiteiten en lekkernijen bij Déli Deluxe. Altijd bereid met natuurlijke ingrediënten, vers gebakken en met passie geserveerd!

100% natuurlijk

Déli Deluxe garandeert de allerbeste kwaliteit. We gebruiken uitsluitend natuurlijke ingrediënten en bereiden onze broden volgens authentiek Franse recepten. Dat resulteert in heerlijke lekkernijen van topkwaliteit. Dat zie je, ruik je en proef je!

Altijd vers 
Kwaliteit staat bij ons voorop. Daarom bakken we, net als de Fransen, de hele dag door vers brood. Voor het oog van de gast beleggen we onze baguettes en andere broodspecialiteiten met het lekkerste beleg. Ook voor zoete en hartige Franse lekkernijen zit je goed bij Déli Deluxe. Wat dacht je bijvoorbeeld van een knisperende croissant of een frisse tartelette met vers fruit? Wij hebben voor elk wat wils.

Ambiance Française
Lekker op z'n Frans genieten, dat wil jij toch ook? Waan je in Frankrijk in ons restaurant. Smaakvol ingericht, persoonlijke service en de geur van heerlijk vers gebakken baguettes brengt je in gedachten naar een terras in Parijs. Geen tijd om neer te strijken in ons restaurant? Afhalen en bezorgen behoren ook tot de opties. Kom binnen in de overheerlijke wereld van Déli Deluxe en geniet!